Morčacia pečeň

Jedlo / suroviny, polot., výrobky / Morčacia pečeň cena v akcii

O morčacia pečeň

Morčacia pečeň je vnútorný orgán morky, ktorý má lesklý a čistý povrch bez škvŕn. Je vhodná na dusenie, restovanie, či mletie. Pečienka má jemnú a lahodnú chuť, preto je aj výbornou doplnkovou ingredienciou do polievok alebo plniek.  


Zaradenie: suroviny, polot., výrobky

Podkategória: mäso

Typ: hydina

Podtyp: morka

Dobré morčacia pečeň kategorizované ako suroviny, polot., výrobky s približne 20 Bielkoviny (g), 2.3 Sacharidy (g) 4.2 Tuky (g) and Energia (kcal).

Nutričné ​​hodnoty (približne)

Bielkoviny (g)

20

Sacharidy (g)

2.3

Tuky (g)

4.2

Energia (kcal)